Kovakantiset kirjat

Tuotannostamme valmistuvat kovakantiset kirjat monissa muodoissa. Lähtökohta voi olla painovalmis pdf-tiedosto, digipainettu valmis nippu tai taitettu arkki, joka valmistuu nipuksi arkkiompelun kautta.

Teollisen sidonnan kehityksestä huolimatta on tärkeää ylläpitää vanhaa ja arvostettua käsinsidonnan taitoa. Käsinsidontaa tarvitaan edelleen esimerkiksi yksittäiskappaleiden ja piensarjojen sidonnassa.

Käsityöosastomme sitoo töitä usean vuosikymmenen kokemuksella. Teemme arvokirjojen korjaukset sekä entisöinnit liimauksineen ja kultauksineen. Osaamiseemme kuuluvat myös pienpainoksiset kovakantiset sidotut kirjat, foliopainatukset, liitteiden liistraus ja muut perinteiset kirjansitomon työt.

Tuotteet muun muassa: diplomi- ja opinnäytetyöt, adressit, vuosikertomukset ja tilinpäätökset, pienpainoksiset kovakantiset kirjat ja foliopainatukset.

Opiskelija!

Sidomme diplomi- ja opinnäytetyöt.

Sidomme ja kansitamme laadukkaasti myös kaikenlaiset diplomi- ja opinnäytetyöt. Lopputyön tekeminen on usein koko opiskelu-ajan vaikein vaihe. Teemme työstäsi laadukkaan ja tyylikkään painotuotteen.

Saat meiltä myös painatuksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

On helpompi tehdä hyviä päätöksiä, kun tietää mistä on kyse: valmistamme sinulle projektiisi sopivan mallituotteen tai dummyn.

Soita 050 469 3297.